Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Δελτίο τύπου 25/02/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΛΛΑΔΟΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι συζητήθηκε, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων μιας ομάδας καταθετών-αποταμιευτών, (που εν αγνοία τους έγιναν ομολογιούχοι) κατά της τράπεζας Κύπρου.

Δικηγόρος-εκπρόσωπος της ομάδας ήταν ο κ. Κόκκινος Κωνσταντίνος.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, με αγωνία αλλά και πίστη για δικαίωση. Αναμένουμε την απόφαση, πεπεισμένοι ότι οι Έλληνες Δικαστές θα κατανοήσουν το μέγεθος της απάτης και θα αποδώσουν δικαιοσύνη, αποζημιώνοντας μας για την αδικία και την κοροϊδία και δικαιώνοντας τους εξαπατημένους πολίτες.

Πρόκειται για μία ακόμη εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων στα δικαστήρια της Αθήνας. Είναι βέβαιο ότι ακολουθούν πολλές άλλες, στην Ευελπίδων, και αγωγές σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο (έχουν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες για προσφυγή και σε Διεθνή Δικαστήρια). Οι υπεύθυνοι της κομπίνας σε βάρος μας και της εξαπάτησης μας θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο δικαστικός μας αγώνας θα είναι διαρκής, μέχρι τη δικαίωση-αποκατάσταση μας με την επιστροφή των κλεμμένων μας περιουσιών.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.