Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Δελτίο τύπου - Δικηγορικό γραφείο κ. Κυριακόπουλου

Δελτίο τύπου - Δικηγορικό γραφείο κ. Κυριακόπουλου

KYROS LAW OFFICES
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΚΙΑΔΙΩΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Αθήνα, 31 Mαρτίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις ενημέρωσης για τη Νομική μας Επιχειρηματολογία αναφορικά με τα θέματα των Ομαδικών Αγωγών σε εξέλιξη, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Αθήνα αναβάλλονται για μετά το Πάσχα, με επέκτασή τους και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Η επιχειρηματολογία μας σχετικά με τις ευθύνες των Τραπεζών κατά την διάθεση ΟΕΔ στους μικρο-ομολογιούχους, τους απολυμένους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, θα αναπτυχθεί διεξοδικά.

Θα υπάρξει επαρκής χρόνος γιά ερωτήσεις.

Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, παρακαλούνται όπως αποστείλουν τις σχετικές ερωτήσεις τους στο mail μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν:

 • Στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, στις 26/04/2014 και ώρα 10-16:00, ώς εξής:
  • 10-12:00 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
  • 12-13:00 ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (WASHINGTON)
  • 13-14:00 ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΛΑΙΚΗΣ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ-ΜΑRFIN-KYΠΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΗΚΤΑ-ΣΥΝΘΕΤΑ-ΥΒΡΙΔΙΚΑ PERPETUAL
  • 14-15:00 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ  ΜΕΤΟΧΩΝ PROBANK
  • 15-16:00 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
 • Στην Τρίπολη, στις 03/05/2013, και ώρες 10:00-12:00, (σε κεντρικό ξενοδοχείο που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε), με την ίδια ώς άνω θεματολογία.

Η νομική μας ομάδα ήδη στελεχώνεται και από ανεξάρτητους οικονομολόγους-αναλυτές-ορκωτούς ελεγκτές και καθηγητές εξειδικευμένους στην μελέτη τέτοιων προϊόντων, που προθύμως έχουν ενισχύσει τα γραφεία μας για την όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των αιτημάτων μας.

Φιλικά

Γ. Κυριακόπουλος
Δικηγόρος - Οικονομολόγος
Ομήρου 27, Αθήνα
210-3633104
www.kyroslawoffices.gr

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.