Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


  • Αρχική
  • Πραγματικά γεγονότα
  • Ζευγάρι Πρεβεζάνων έχασε τα χρήματα από τους κόπους μιας ζωής γιατί εμπιστεύτηκε την Τράπεζα Κύπρου Πρέβεζας

Ζευγάρι Πρεβεζάνων έχασε τα χρήματα από τους κόπους μιας ζωής γιατί εμπιστεύτηκε την Τράπεζα Κύπρου Πρέβεζας

Μια ενδιαφέρουσα υπόθεση απασχόλησε την Τρίτη 14-10-2014 το πολυμελές δικαστήριο της Πρέβεζας καθώς εκδικάστηκε εκεί η αγωγή ενός ζευγαριού που για χρόνια εργάζονταν στο Κογκό και όταν συνταξιοδοτήθηκε έφερε τους κόπους μιας ζωής και τους αποταμίευσε στην χώρα του μαζί με τη σύζυγό του.
Η αγωγή στρέφονταν κατά της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ και κατά πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του υποκαταστήματος Πρέβεζας της παραπάνω τράπεζας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί και μήνυση που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πρέβεζας για απάτη και εκκρεμεί η διεξαγωγή ανάκρισης στο δικαστήριο της Πρέβεζας. Το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα λόγω του μεγάλου ύψους του ποσού.
Οι παραπάνω συμπολίτες μας Τσελέντη Ειρήνη και Τσελέντης Κωνσταντίνος (παλαιός πρωταθλητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νικόπολης) εμπιστεύτηκαν ότι είχαν και δεν είχαν από οικονομίες σε ένα προϊόν ΜΑΕΚ που υποτίθεται πως είχε εξασφαλισμένη απόδοση χρημάτων στην Τράπεζα Κύπρου καθώς το υψηλόβαθμο στέλεχος τους παρουσίασε ψευδής διαβεβαιώσεις περί μηδενικού ρίσκου εξασφάλισης του κεφαλαίου και εγγυημένης απόδοσης κατά τη λήξη σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται .


Το αποτέλεσμα ήταν ότι έχασαν τα χρήματά τους χωρίς ευτυχώς να έχουν υπογράψει όλα τα χαρτιά που θα έπρεπε να εξουσιοδοτούν την εν λόγω τράπεζα να διαχειριστεί τα χρήματά τους όπως αυτή ήθελε.
Περισσότερα στοιχεία για αυτό το  θέμα θα αποκαλυφθούν το Σάββατο στο ράδιο Πρέβεζα στη δημοσιογραφική εκπομπή του Δημήτρη Λούπα «παράθυρο στον Αμβρακικό» , Στο μεταξύ θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε αν και άλλοι συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης τράπεζας μέσω του προϊόντος ΜΑΕΚ3.
Αν έχει συμβεί ας μας πληροφορήσουν στο τηλέφωνο 6955330858 (Δημήτρης Λούπας ) για να τους φέρουμε σε επαφή με την ανεξάρτητη αρχή του Συνήγορου του Καταναλωτή ο οποίος ήδη έχει δικαιώσει τους παραπάνω συμπολίτες μας.
http://prevezaposto.gr

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.