Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/11/2016 συνδεσμος κατοχων αξιογραφων Κυπρου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ελλάδος 98, Καθολική 3041 Λεμεσός
Τηλ. 25365120   Fax 25345680
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
WEBPAGE: http://syndesmosaksiografwn.blogspot.com.cy

                                                                                            30.11.2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πληροφορούνται τα μέλη μας και γενικά οι κάτοχοι χρεογράφων και αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής, ότι, ύστερα από παράκλησή μας προς τους Νομικούς μας Συμβούλους, να διερευνήσουν το ενδεχόμενο καταχώρισης  ομαδικών αγωγών,  αυτοί μας απάντησαν ότι – ενόψει νέων στοιχείων που προέκυψαν πρόσφατα -  είναι δυνατή η ομαδοποίηση των αγωγών κάτω από τις πιο κάτω προϋποθέσεις/όρους:

Στις ομαδικές αγωγές μπορούν να συμμετάσχουν όσοι δεν έχουν ήδη καταχωρίσει ατομικές αγωγές.

Θα γίνουν τέσσερις (4) ομαδικές αγωγές ( αγωγή σειράς έκδοσης του 2008, 2009,  2010 και 2011).
Ως ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ  χρηματική αμοιβή/  ορίστηκε το ποσό των €150,00 έκαστος, ενώ εφόσον έχει περισσότερες εκδόσεις θα επιβαρύνεται με  €25,00 επιπλέον για κάθε σειρά έκδοσης μέχρι το ποσό των €225,00, αναφορικά με τη συμμετοχή ενός προσώπου και στις τέσσερις αγωγές και για τις τέσσερις εκδόσεις.

Επιπλέον θα υπάρχει 1% αμοιβή επιτυχίας (success fee) επί του εισπρακτέου ποσού. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούνται οι κάτοχοι αξιογράφων να επικοινωνήσουν με τους Νομικούς μας Συμβούλους  στα τηλέφωνα 22 554527, 22 554322 και 22 554200 μεταξύ των ωρών 9:00 πμ μέχρι τις 17:30 μμ ή στο φαξ  22 554455 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι την 31/01/2017.

Για να διευκολυνθούν τα  μέλη μας, οι δικηγόροι μας θα καλέσουν όλους τους ενδιαφερομένους στη Χοιροκοιτία για να  τους εξηγήσουν τα νομικά σημεία και την υπόθεση, να υπογράψουν τα διοριστήρια  και τα διάφορα έγγραφα και να εισπράξουν τη χρηματική αμοιβή.

                                                            
…………………………….                                                   …………………………..
Φοίβος Μαυροβουνιώτης                                                             Σταύρος  Γιαλλουρίδης
Πρόεδρος                                                                           Αντιπρόεδρος

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.