Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Λευκωσια Κυπρος

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών διοργανώνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 15.00, ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, ενώ στις 16.00 τα μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, “μοναδικό σύνθημα των διαδηλωτών θα είναι το άρθρο 154 – 255 του ποινικού κώδικα, το οποίο αναφέρεται στο έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος των κατόχων αξιογράφων”.

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων καλεί όλους τους κατόχους αξιογράφων, μέλη του Συνδέσμου και μη, να δώσουν μαζικά το παρών τους στην εκδήλωση αυτή, η οποία θα αποτελέσει την απαρχή, όπως αναφέρει, σειράς δυναμικών εκδηλώσεων, που θα κορυφωθούν με την επίσημη διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών, σε περίπτωση που μέχρι τέλος Φεβρουαρίου δεν επιλυθεί συναινετικά και εξωδικαστικά το θέμα μας.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.