Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Πάφου η υπόθεση των αξιογράφων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του για το αν οι λεπτομέρειες που έχουν δοθεί από το δικηγόρο του παραπονούμενου στην υπόθεση των αξιογράφων είναι ικανοποιητικές ή όχι.

Στη δικαστική διαδικασία, που συνεχίστηκε την 13η Ιουνίου για την υπόθεση, οι δικηγόροι των κυρίων Βγενόπουλου και Μπουλούτα υποστήριξαν ότι οι λεπτομέρειες που έχουν δοθεί από το δικηγόρο του παραπονούμενου δεν ήταν αρκετές ώστε να μπορέσουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Αυτές αφορούν, μεταξύ άλλων, συνωμοσία για καταδολίευση του παραπονούμενου εξαιτίας του τρόπου έκδοσης και διάθεσης των αξιογράφων.
Η δίκη έχει οριστεί να διεξαχθεί από τις 7 μέχρι 16 Οκτωβρίου του 2014.Το Δικαστήριο επιφύλαξε την απόφασή του για σήμερα και αν κριθεί ότι οι λεπτομέρειες δεν είναι ικανοποιητικές, τότε θα διαταχθεί να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Με βάση την εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρθηκε και στη δικαστική διαδικασία της 13ης Ιουνίου, η δίκη θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στην περίοδο των δύο εβδομάδων.

Αν οι Βγενόπουλος και Μπουλούτας δεν παρουσιαστούν στις 7 Οκτωβρίου, τότε θα ενεργοποιηθούν άμεσα τα δύο εντάλματα που έχουν εκδοθεί εναντίον τους.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/143025#sthash.axSR4sTQ.dpuf

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.