Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Νέο μελος στα ΔΣ για Τράπεζα Κύπρου και BOCH

Tα Διοικητικά Συμβούλια της Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (BOCH) και της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ στις αντίστοιχες συνεδρίες τους σήμερα αποφάσισαν τον διορισμό της κας Anat Bar-Gera ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο καθένα από αυτά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας, ο διορισμός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Μετά την έγκριση από την ΕΚΤ, η κα Bar-Gera θα συμμετέχει επίσης ως μέλος στην Επιτροπή Τεχνολογίας.

Από το 2015 η Anat Bar-Gera είναι η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyverse, μίας πρωτοπόρου εταιρίας με έδρα την Ελβετία, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει πρόσβαση στις πιο προηγμένες λύσεις από το Ισραήλ και το Silicon Valley, σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η κα Bar-Gera είναι μέλος του δικτύου εμπειρογνωμόνων του World Economic Forum και πρώην μέλος του World Economic Forum Global Agenda Council για το μέλλον του διαδικτύου.

Προηγουμένως και για περισσότερο από 20 έτη, η κα Bar-Gera συν-ίδρυσε, ανέπτυξε και εξήλθε ενός αριθμού διεθνών εταιριών διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν κυρίως στην Ευρώπη και την Αφρική. Το 1988, εντάχθηκε στην UBS στην Ελβετία ως συνεργάτης στο τμήμα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, όπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε πανευρωπαϊκές συμφωνίες, ειδικά στον τομέα υψηλής τεχνολογίας.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/425687/neo-melos-sta-ds-gia-trapeza-kyprou-kai-boch#.dpuf

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.