Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Πουλάει ακίνητα η ΒΟCY

Πουλάει ακίνητα η ΒΟCY

Τη διαδικασία για πώληση περίπου 15 ακινήτων ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες η Τράπεζα Κύπρου.

Ήδη δημοσίευσε στον Τύπο αγγελίες για την πώληση δύο κτιρίων ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα. Πρώτα στο σφυρί βγαίνουν δύο κτίρια σε Ονασαγόρου και Βύρωνος.

Το κτίριο στη Βύρωνος αποτελεί το πρώην Πολιτισμικό Κέντρο της Λαϊκής Τράπεζας. Ένα κλασσικό κτίριο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά 530τ.μ.

Η τιμή πώλησης του κτιρίου στην Ονασαγόρου είναι 1,7εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλα κτίρια ιδιοκτησίας της Τράπεζας Κύπρου θα βγουν στο σφυρί της επόμενες βδομάδες.

Πριν μερικούς μήνες, η τράπεζα προχώρησε σε πώληση και οχημάτων που ανήκαν στην πρώην Λαϊκή.

Απ’ εκεί και πέρα, μετά και το διορισμό του Σόλωνα Μάτσια ως επικεφαλής στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, οι ανακατατάξεις και οι μετακινήσεις στο προσωπικό αλλά και σε τμήματα, είναι έντονες. Σε κτίριο στη λεωφόρο Λεμεσού μεταφέρεται μάλλον το τμήμα των recoveries ενώ το τμήμα international banking μάλλον μεταφέρεται στα πρώην κεντρικά γραφεία της Λαϊκής Τράπεζας. Με αυτό τον τρόπο θα επέλθει και αποφόρτιση των κεντρικών γραφείων της τράπεζας στην Αγία Παρασκευή.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.