Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Προπηλακισμοί και επεισόδια έξω από την Τράπεζα Κύπρου

Προπηλακισμοί επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω αλλά και μέσα στο κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Κύπρου, όπου την ίδια ώρα που διεξάγεται η Γενική Συνέλευση της τράπεζας, κάτοχοι αξιογράφων πραγματοποιούν διαμαρτυρία, ζητώντας να αποζημιωθούν. 

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμενοι, κατά την στιγμή της άφιξης του Υπουργού Οικονομικών, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που βρίσκεται έξω από τα κεντρικά γραφεία στην Αγία Παρασκευή, προπηλακίζοντας τον Χάρη Γεωργιάδη.
Κάποιοι κατάφεραν να εισέλθουν στο κτήριο σπάζοντας την είσοδο της καφετέριας. Στη συνέχεια ιδιωτικοί φρουροί σε συνεργασία με αστυνομικούς, κατάφεραν να αποτρέψουν τους διαμαρτυρόμενους να φτάσουν στην αίθουσα όπου διεξάγεται αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση για την εκλογή του νέου ΔΣ.


Οι κάτοχοι αξιογράφων απέκοψαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ, στο ύψος της Κεντρικής Τράπεζας, κρατώντας πανό με σύνθημα «Απαιτούμε απόδοση δικαιοσύνης».

Ένας από τους διαμαρτυρόμενους εξέφρασε αγανάκτηση για το γεγονός ότι θα πρέπει να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει επιστροφή των χρημάτων του.

Έξω από το κτήριο επικρατεί αυτή τη στιγμή μικρή ένταση.

Περισσότερα σε λίγο

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.