Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Συγχαρητήρια σε BOCY και απο Ross

Νέα Υόρκη: Εντυπωσιακή χαρακτηρίζει τη μεταμόρφωση που διέρχεται η Τράπεζα Κύπρου ο Wilbur Ross, συγχαίροντας τη διοίκηση της για τα επιτυχή αποτελέσματα των stress tests.
Αυτούσια η δήλωση του μεγαλομετόχου της Τράπεζας


Συγχαίρω την διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου για την επιτυχία της Τράπεζας στη Συνολική Αξιολόγηση που διενήργησε η ΕΚΤ. Το θετικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης της Τράπεζας, να προχωρήσει μέσα στη χρονιά σε προληπτική ενίσχυση της κεφαλαιακής της βάσης κατά €1 δις, τόσο χρονικά όσο και στο μέγεθος της αύξησης.
Η Τράπεζα Κύπρου διέρχεται μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση, καθώς έχει εξέλθει από το καθεστώς εξυγίανσης μόλις πριν 15 μήνες. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου η Τράπεζα έχει μειώσει την εξάρτηση της από τον Μηχανισμό Έκτακτης Ρευστότητας (ELA) κατά €3.7 δις, έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο όσο αφορά την απομόχλευση και την πώληση μη κύριων δραστηριοτήτων και έχει επιστρέψει σε κερδοφορία. Εύχομαι, ότι μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους για το  Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, θα συμβάλουμε στην περεταίρω ανάπτυξή της.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.