Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Τον Ιούλιο η απόφαση για Βγενόπουλο – Μπουλούτα

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κ.κ. Βγενόπουλου και Μπουλούτα συνεχίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η εκδίκαση της υπόθεσης των αξιογράφων.
Οι συνήγοροι εξέφρασαν τη θέση ότι οι λεπτομέρειες που έχουν δοθεί από τον δικηγόρο του παραπονούμενου δεν ήταν αρκετές ούτως ώστε να μπορέσουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων συνωμοσία για καταδολίευση του παραπονούμενου εξαιτίας του τρόπου έκδοσης και διάθεσης των αξιογράφων κατά την δίκη που έχει οριστεί να διεξαχθεί από τις 7 μέχρι 16 Οκτωβρίου του 2014.
Το δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για την 11η Ιουλίου .

Αν κριθεί ότι οι λεπτομέρειες δεν είναι ικανοποιητικές τότε θα διαταχθεί να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Αν οι Βγενόπουλος και Μπουλούτας δεν παρουσιαστούν στις 7 Οκτωβρίου τότε θα ενεργοποιηθούν άμεσα τα δύο εντάλματα που έχουν εκδοθεί εναντίον τους.

http://www.laimitomos.com

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.