Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Τράπεζα Κύπρου: Ιδού το ακριβότερο ακίνητο που πωλεί στην Ελλάδα

 Ακίνητο εμβαδού 10.194 τ.μ στη βιομηχανική περιοχή Κρυονέρι Αττικής στην Ελλάδα πωλεί για το ποσό των €7.4 εκατ. το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου.

Πρόκειται για βιομηχανικό συγκρότημα με γραφεία αποτελούμενο από ισόγειο, δύο υπόγεια (Α και Β) και δύο ορόφους. Συγκεκριμένα αποτελείται από γραφεία ισογείου 2.586,37 τ.μ., 1ο όροφο 2.586,37 και 2ο όροφο 1.218,37 τ.μ. Επιπρόσθετα το Α υπόγειο έχει χρήση χώρων στάθμευσης 1.218,37 τ.μ, και το Β υπόγειο είναι i) βιομηχανικό χώρος 1.368 τ.μ. με άμεση πρόσβαση από ανοιχτό χώρο, λόγω της μορφολογίας του οικοπέδου και ii) βοηθητικοί χώροι 1.218,37 τ.μ.

Το κτίριο είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής κα έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 8.698,72 τ.μ. To ακίνητο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κρυονερίου, σε απόσταση 24 χλμ. βόρεια του κέντρου της Αθήνας και 1 χλμ. από τον Άγιο Στέφανο. Η περιοχή του Κρυονερίου είναι μια βιομηχανική ζώνη και επωφελείται από την εύκολη πρόσβαση μέσω της Εθνικής οδού.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.