Κάτοχοι αξιόγραφων τράπεζας Κύπρου Ελλάδος


Οι κάτοχοι αξιογράφων απογοητέυτηκαν με τη στάση του Προέδρου

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων, εξέφρασε την απογοήτευση του για τη στάση του Προέδρου ενώ την ίδια ώρα εκφράζει λύπη για την επίθεση που δέχθηκαν λειτουργοί των ΜΜΕ κατά τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, πληροφορήθηκε ότι ενώ τα μέλη του βρίσκονταν στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιμάχησαν με εκπροσώπους των ΜΜΕ” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει λύπη, χαρακτηρίζοντας αυτή την ενέργεια ως “απαράδεκτη”, τη στιγμή που ο ίδιος ο Σύνδεσμος κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε προς διεκδίκηση των δικαίων των μελών του.

Παράλληλα εκφράζει απογοήτευση “για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ακόμη μια φορά μάς παραπέμπει σε δίκες και δικαστήρια, τη στιγμή που του έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ότι η πλειοψηφία των μελών μας, λόγω ηλικίας και για άλλους λόγους, προτιμούν μια εξώδικη διευθέτηση του προβλήματος, έστω και με σοβαρό κόστος”.

Χαιρετίζει ωστόσο “τη δέσμευση του Προέδρου για τις πρωτοβουλίες που υποσχέθηκε να αναλάβει σχετικά με τα δάνεια που εξασφαλίζονται με αξιόγραφα και την επανεξέταση της δυνατότητας υλοποίησης αποφάσεων δικαστηρίου από το κράτος εάν η Λαϊκή λόγω εκκαθάρισης αδυνατεί να αποζημιώσει. Αναμένουμε ότι αυτήν τη φορά, ο Πρόεδρος θα τηρήσει τις υποσχέσεις του” καταλήγει η ανακοίνωση.


haris
#1 | 30-04-2015 23:03
haris
Δεν μπορείς να έχεις καταθέσεις σε αξιόγραφα και σε ομόλογα και από την άλλη να έχεις δάνεια και να ζητάς να συμψηφιστούν.Κάποιοι που τους "κράζουν" νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας από μια ανεξάρτητη ομάδα ομολογιούχων της Τράπεζας Κύπρου που εν αγνοία τους από καταθέτες έγιναν, με παραπλάνηση, ομολογιούχοι-επενδυτές και τώρα μέτοχοι του ενός cent. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να συντονίσει τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα.